Чай Energy

Информация за продукта

Чай Energy- тонизира и ободрява тялото. Засилва метаболизма и дава енергия и жизненост. Подходящ за спортисти преди тренировка или сутрин за тонизиране и сила за целият ден.

Съставки: Черен чай, Мате, Джинджифил, Бабини зъби, Гинкобилоба, Гуарана, Сибирски Женшен, Роза, Натурални Ароматизанти, Стевия

Бабини зъби– Използвани са в българската народна медицина от векове. Установено е, че екстрактът от бабини зъби съдържа смес от фурастанолови сапонини, които имат хормонорегулиращо и мускуло-изграждащо действие.

Сибирски Женшен- подобрява физическата ви активност, тъй като подобрява транспортирането на кислород до мускулите и улеснява възстановяването след физическо натоварване. Повишава образуването на червени кръвни клетки и така има способността да спомага или да предпазва от анемия. Той подобрява притока на кръв към мозъка, и така може да подобри творческото мислене и паметта.

Какво получаваме от чай Energy?

  • Тонизира и ободрява организма.
  • Повишава физическата активност.
  • Подобрява общото състояние на тялото.
  • Подпомага кръвообращението на тялото.

Защо чаят е добър източник на енергия?

Чаят съдържа умерено количество кофеин, който може да ви даде необходимата енергия, когато се чувствате мудни. Той е здравословна алтернатива на други кофеинови напитки като кафе и енергийни напитки. За разлика от другите кофеинови напитки, хората често изпитват ефектите от кофеиновия чай по различен начин, отчитайки по-устойчив енергизиращ ефект.

Начин на приготвяне: Загрейте 200мл вода с температура до 80-85°C. Поставете 1ч.л. от чая във водата. След 3-4 минути запарване чаят е готов и може да му се насладите. Уникалният подбор на съставките превръща пиенето на чаша чай Energy в удоволствие, което ни дава здраве, енергия и самочувствие.

Консумирането на този чай всеки ден е начин за поддържане на тонус и енергия, особено ако сте физически активни.

Готови ли сте за чаша чай Energy? Купете си чай Energy и си приготвяйте този чай всеки ден, за да се насладите на всичките му многобройни ползи!

Консумирайте чайовете от серията S Tea чай Detox, чай Slim & Fit и чай Immuno, за да се радвате на здраво и силно тяло, тонус, енергия и балансиран ум.