Чай Detox

Информация за продукта

Чай Detox е комбинация от различни мощни билки, които в синергия подпомагат прочистването на тялото от токсини. Натрупани в тялото ни, токсините могат да са причина за чести боледувания, хронична умора или главоболие, проблемна кожа, алергични реакции, проблеми с храносмилането и др.

Състав: Ройбос, Джинджифил, Канела, Kaкaoви Зърна, Копър, Карамфил, Босилек, Портокалови Кори, Натурален Ароматизант Портокал, Стевия

Ройбос - Съдържа голямо количество антиоксиданти. Забавя процесите на стареене и укрепва имунната система. Има благоприятен ефект върху централната нервна система и действа като антидепресант.

Копър- нормализира чревната перисталтика и предпазване от задържане на газове - анти-спазмолитичните свойства на копъра обуславят и благоприятното му влияние при болки в корема.

Карамфил- има антибактериални свойства, подобрява храносмилането, поддържа здрав черния дроб.

Босилекът е изключително полезен за дихателната система. Антибактериалните, детоксикиращите и противовъзпалителните му способности спомагат да се прочистят дихателните пътища. По този начин се премахват токсините, причиняващи заболявания. Натуралните екстракти от босилек, намиращи се в чая от него, действат като антистрес агенти, които ви отпускат както физически, така и психически в рамките на няколко минути.

Джинджифил- има диуретичен ефект, който стимулира извеждането на задържаните течности и предпазва от възпаления.

Начин на приготвяне: Загрейте 200мл вода с температура до 80-85°C. Поставете 1ч.л. от чая във водата. След 3-4 минути запарване чаят е готов и може да му се насладите. Уникалният подбор на съставките превръща пиенето на чаша чай Detox в удоволствие, което ни дава здраве и самочувствие. 

Ползи от ежедневното пиене на чай Detox:

  • Цялостно тонизиране на организма;
  • Подобряване на метаболитната активност на тялото;
  • Подобрява храносмилането;
  • Намалява възпалителните процеси в организма;
  • Подобрява кръвообращението;
  • Избистря тена на кожата и др.

Консумирането на този чай всеки ден е начин за поддържане на баланса във възпалителните процеси на тялото, особено ако страдате от хронични заболявания.

Готови ли сте за чаша чай Детокс? Купете си чай Детокс и си приготвяйте този чай всеки ден, за да се насладите на всичките му многобройни ползи!

Консумирайте чайовете от серията S Tea - чай Energyчай Slim & Fit и чай Immuno, за да се радвате на здраво и силно тяло, тонус, енергия и балансиран ум.