Регенерираща маска за коса с колаген

Информация за продукта

Регенериращата маска за коса с колаген е част от серията "Alzeda Collagen Advanced". Серията е създадена за цялостна професионална грижа за косата с активни съставки: колаген, масло от макадамия и арган.

Колаген– играе много важна роля за поддържане естествения цвят, здравината и гъстотата на косата. Значително допринася за растежа на косата, нейното възстановяване при прекомерно боядисване и третиране с други химически продукти, честата употреба на сешоар, преса и др.

Масло от Макадамия– използването му в натурални шампоани помага за увеличаване на блясъка и здравето на косата и укрепва фоликулите в техните легла, намалявайки косопада.

Арганово масло– дълбоко хидратиращо натурално масло, богато на естествени полифеноли, което насърчава здравината на косата. Използването на арганово масло за коса е популярна техника за подобряване на растежа, блясъка и структурата на косата и скалпа. Повече информация за ползите за косата на аргановото масло може да прочетете тук.

Начин на употреба: Нанесете 15-20мл от маската върху измита и влажна коса. Масажирайте и оставете да престои около 10 минути, след което изплакнете с вода. Маската може да се ползва след всяко измиване на косата или няколко пъти месечно.

Оптималното pH на регенериращата маска за коса с колаген прави косата копринено мека, блестяща и възвръща естествения и здрав вид.

Не съдържа парабени и оцветители. С оптимално pH.

За по-добри резултати комбинирайте маската с останалите продукти от Професионалната серия за коса Alzeda Advanced:

Безсулфатен шампоан за третирана коса

Балсам за коса с колаген

Колагеново мляко за коса

Полиращ серум за коса

250мл