Натурално слънцезащитно мляко 15 SPF

Информация за продукта

Натурално слънцезащитно мляко на фирма Хербис е обогатено с натурално масло от кокос, алое вера, витамин А и Д-Пантенол, масло от жожоба и гроздови семена. Специално разработена водоустойчива фотостабилна формула без алергени. При ползване попива бързо и не омазнява.

Алое Вера е една от най-често използваните съставки в козметичните продукти. Има изключително добър ефект върху кожата. Хидратира е и я защитава от вредните UV лъчи. Възстановява кожата преди и след излагане на слънце.

Кокосовото масло е една от най-добрите естествени защити от UV лъчите, като в същото време то не блокира производството на витамин D в тялото. Дълбоко подхранва и предпазва кожата от дехидратация.

Маслото от жожоба е едно от нетоксичните масла, които могат да се ползват като слънцезащита. Овлажнява и омекотява кожата.

Маслото от гроздови семена е изключително силен антиоксидант. То защитава кожата ви от свободните радикали и хидратира в дълбочина.

Начин на употреба:

Препоръчително е да нанесете млякото равномерно и обилно 10-20 минути преди излагане на слънце. Избягвайте зоната около очите. Желателно е да нанасяте винаги след плуване, подсушаване с кърпа или спорт. Нивото на защита намалява с намаляване количеството на продукта върху кожата.

Не се излагайте прекалено дълго на слънце, дори и когато ползвате слънцезащитни продукти. При умерено излагане на слънце и редовно нанасяне на Натурално слънцезащитно мляко ще подпомогнете хидратирането на кожата и образуването на приятен тен.

Прекаленото излагане на слънце е опасно за вашето здраве.

За външна употреба!