Многофункционално масло с лавандула

Информация за продукта

Мултифункционално масло с лавандула е пухкава смес от сертифицирани органични масла, нежно обогатена с лавандулово масло от собствените ни, спиращи дъха лавандулови полета. Луксозна грижа за тялото, която овлажнява, възстановява и омекотява кожата като едновременно успокоява сетивата. Маслото се топи върху кожата, попива лесно и й придава здрав и сияен вид.

99% сертифицирани органични съставки и 100% естествен произход

Многофункционалното масло с лавандула има нежна текстура от подхранващи био сертифицирани масла за възстановяване, дълбоко хидратиране и успокояване на кожата. Пухкавата смес от масла от лавандула, ший, кокос, пчелен восък и макадамия има противовъзпалителни свойства и поддържа цялостното здраве на кожата. Абсорбира се бързо, оставяйки кожата мека и хидратирана и едновременно поддържа естествения процес на обновяване на кожата.

Подходящо за всички типове кожа.

БЕЗ: Химикали, петролни продукти, синтетични съставки, вода, алкохол, оцветители.

Начин на употреба: Нежно втрийте върху кожата с кръгови движения. За да осигурите по-дълъг срок на годност не използвайте пръсти, а взимайте само с шпатула от кутията. АYАN® Мултифункционално масло е силно концентрирано, затова използвайте малко количество и нанесете след къпане за най-добро усвояване. Топи се лесно и подхранва интензивно кожата, без да оставя мазен филм.

За да усетите лятото във вашия дом и да се почувствате сред лавандулово поле комбинирайте с Душ гел с лавандула.

ВНИМАНИЕ: Пазете далеч от деца! Не използвайте в случай на алергия! Да се избягва контакт с очите!