Масло от Малинови семена

Информация за продукта

Масло от Малинови семена е 100% натурално масло. Известно е като едно от най-добрите естествени слънцезащитни средства. Внимание! НЕ може да замести продуктите с висок фактор.

Редуцира вредните въздействия на слънчевите лъчи и поддържа колагеновата структура на дермата. Предотвратява увреждането и стареенето на кожата. Идеален заместител на дневния крем. Подходящо за всички сезони. Препоръчва се за нормална и суха кожа. Богат източник на кетони, антиоксиданти, витамин Е (алфа и гама токофероли), омега-3 и 6 мастни киселини, полифеноли, каротеноиди и олеинова киселина.

Свойства и приложения на Масло от Малинови семена

  • Осигурява естествена защита от UVB и UVA лъчи;
  • Ефективно хидратира кожата;
  • Притежава силно противостареещо действие;
  • Предотвратява разрушаването на колагена;
  • Предпазва кожата от увреждане вследствие на вредни излъчвания.

Начин на употреба

Прилага се директно или в съчетание с други масла. Умерено количество се втрива върху желаните места с леки масажиращи движения. Маслото е с ниска попиваемост в зависимост от вида кожа.

Можете да използвате преди или след излагане на слънце или да смесите с кокос, какао, сусам, морков или други масла подходящи за придобиване на здравословен слънчев тен.

За суха кожа -  нанесете чисто масло сутрин или вечер с леки масажни движения. Може да се добави към други натурални козметични и слънцезащитни продукти, лосиони, кремове и др.

За Малиновото масло

Добре познатият плод малина дава необикновено масло с отлични качества. Маслото от малинови семена е изключително богато на витамини E и A, както и на омега мастни киселини. Отлично средство е срещу повехналата и изгубила жизнеността си кожа и особено за загрубяла и белеща се кожа. Маслото от малина е много добро средство за намаляване на всекидневния стрес, понасящ кожата, за възстановяване и поддържане на нейния здрав и красив вид.

20мл