Масло Нар

Информация за продукта

Състав: Студенопресовано масло от семки на нар, в чийто състав изобилства рядката есенциална мастна киселина Омега 5, значима със силните си противовъзпалителни, антимикробни и анти-стареещи свойства. Съдържа поникова киселина (омега-5 мастна киселина), която е със силни антивъзпалителни свойства и унищожава свободните радикали, предизвикващи стареене. Антивъзпалителното действие има добър ефект за хора с псориазис, екзема, слънчево изгаряне, лекува рани. Стимулира основните клетки във външния слой на кожата чрез внасяне на хранителни вещества директно в клетките, като по този начин ускорява процесите на клетъчна регенерация и не само възстановява увредена кожа, но и я подмладява.

Действие: Осигурява дълбока и ефективна хидратация. Стимулира клетъчната регенерация във външния слой на кожата като я прави свежа и млада. Изключително богато на антиоксиданти и витамини С и Е, важни за производството на колаген и подобряване еластичността на кожата. Помага заздравяването при наранена и раздразнена кожа. Укрепва защитата й от увреждане от слънчевите лъчи. Всички типове кожа могат да се възползват от това масло. То се абсорбира дълбоко в нея, без да оставя мазни следи. За сухата кожа осигурява дълбоко подхранване, а при мазните кожи спомага за възстановяването им без да запушва порите.
В грижа за косата - съживява сухата и изтощена коса, успокоява раздразнения по скалпа, подхранва космените фоликули, регулира омазняването.

Приложение: Подходящо за всеки тип кожа, включително проблемна. Използвайте Масло Нар самостоятелно, в комбинация с други масла или като добавка към други козметични продукти за лице, коса и тяло.

Обем: 15мл  Опаковка: стъкло с капкомер

Важно!
Само за външна употреба!
Препоръчва се преди използване на маслото да си направите тест за алергия. Капнете няколко капки върху китката на ръката и изчакайте 30-40 минути.

Съхранение: 
На прохладно и тъмно място при температура 7-25 °С. При отрицателни температури е възможно растителните масла да помътнеят и да се сгъстят, но това не променя техните свойства. При затопляне те отново възвръщат нормалното си състояние.