Крем за лице със смола от "Дракон"

Информация за продукта

Крем за лице със смола от дракон има интензивно регенериращо действие върху кожата. Богата емулсия, която хидратира, подхранва и регенерира кожата на лицето. Подходящ за чувствителна кожа.

Какво е смола от Дракон?

“Кръвта на Дракон” е тайната съставка против стареене на този нежен крем. Драконовата кръв е растителен екстракт- смола, принадлежи към семейство Euphorbiaceae, с научно име Croton lechleri. В състава си включва главно флавоноиди с мощно антиоксидантно действие, които се борят с видимите признаци на стареене, наранена кожа от повишено излагане на слънце или каквото и да е възпаление, при което е нарушен защитния слой на кожата. Драконова кръв ” работи, като създава уникален втори подобен на кожата филм около лицето”, който също предпазва от замърсяванията на околната среда, като същевременно намалява зачервяването. 

Чрез проучвания днес са открити и нейните отлични козметични ефекти срещу появата на бръчки. Добавен в козметичен продукт,  Драконовата кръв синтезира водонепроницаем филм върху кожата, който не позволява на водата, съдържаща се в кожата да се изпари. Подобрява текстурата на кожата и я възстановя от щетите причинени от UVB-лъчите.

В състава са включени: Смола от “Дракон”, Масла от Черен Кимион, Шафранка, Коноп, Арган, Кокос, Каково, Жожоба, Алое Вера, Екстракт от охлюв, Q10, Хиалораонова киселина.

Употреба: Нанася се сутрин и вечер върху добре почистена кожа  с нежни масажни движения до пълното му попиване.

За най-добри резултати използвайте Крем за лице със смола от Дракон заедно със Крем за очи със смола от Дракон.

50мл

Опаковка – тъмно стъкло