Крем за лице с моринга и сквалан

Информация за продукта
Крем за лице МОРИНГА И СКВАЛАН за суха и нормална кожа.
Ефективна формула с 99% натурален състав за комплексна и здравословна грижа.
 Активни съставки: 
  • Масло от Моринга – изключително ценно за козметичната индустрия. Съдържа голямо количество антиоксиданти, борещи се със стареенето на кожата, естествен овлажнител, много богато като състав - всички незаменими аминокиселини, както и протеини, минерали, витамини и противовъзпалителни съставки.
  • Сквалан – това е хидрогениран сквален, който се съдържа естествено в маслините, оризовите трици, пшеничния зародиш и захарната тръстика. Той е основен компонент на нашия себум, но количествата му намаляват с възрастта. От съществено значение е за овлажняването на кожата и задържането на влагата, защитата на кожната бариера и предотвратяване загубата на вода и има противовъзпалителни, антибактериални и антиоксидантни ползи за кожата.
  • Хиалуронова киселина – основно градивно вещество на кожата, дълбоко хидратиращо чрез способността си да свързва големи количества водни молекули, важни за младостта и свежестта на нашата кожата. - Природни масла- невен, авокадо, шеа и маслина, осигуряващи допълнителна хидратация, подхранване и възстановяване на кожата.
  • Глутатион – мощен антиоксидант, изключително полезен за регенерацията на кожата и ефикасен в борбата с оксидативния стрес и уврежданията, причинени от вредните влияния на околната среда.
  • Билкови екстракти - лайка, люцерна, алое и мастикс;  Витамини.
Действие и ползи: - Отлично хидратира, задържа влагата в кожата и предпазва от изсушаване - Подхранващи и регенериращи свойства - Подобрява защитата на кожата срещу факторите на околната среда - Забавя стареенето и подобрява еластичността и контура - Прави кожата сияйна, мека и гладка - Бързо попива и не оставя мазен филм върху кожата Подходящ е за суха и нормална кожа. 
Може да се използва ежедневно, сутрин и вечер.
50мл