Хигиенен гел за ръце “Alzeda – antibac”

Информация за продукта

Хигиенен гел за ръце „Alzeda – antibac”  с масло от мащерка. Почиства ръцете и осигурява трайна защита срещу микроорганизми. Омекотява, овлажнява и освежава кожата на ръцете като едновременно с това я защитава от бактерии и вируси. Не създава усещане за лепкавост. Образува нежен филм върху ръцете, който предпазва от разпространение на зарази, предавани от „мръсни ръце“. Специалната формула осигурява лесно нанасяне и  бързо изсъхване на гела. Високото съдържание на алкохол в комбинация с масло от мащерка дават гаранция за защитени ръце.

Гелът може да се ползва при пътуване, на работа,  в болници, обществен транспорт, ресторанти, лекарски кабинети, у дома – там където хигиената на ръцете е необходима и задължителна.

Масло от мащерка – /Thymus serpyllum oil/

Действие: Етеричното масло от Мащерка, има силно изразени антисептични свойства. Проявява антибактериално, противовирусно, антипаразитно и фунгицидно действие. Етеричното масло от мащерка притежава изразени дезинфекциращи свойства.

Маслото от мащерка и тимолът, активното съединение на тази билка, съдържат силни антисептични свойства. Всъщност повечето антисептични сапуни и кърпички съдържат тимол в химическата си структура.

Активни съставки: Етанол, Масло от Мащерка

Начин на употреба: Около 5ml от гела се нанася върху ръцете. Разнася се по кожата до пълното му изсъхване. Не се отмива.

За нежна и мека кожа на ръцете комбинирайте Хигиенен гел за ръце с Хидратиращ крем за ръце със сок от краставица.