Билков сапун Джинджифил

Информация за продукта

Билков сапун Джинджифил- 100% натурален сапун за цялостна грижа за кожата. Измива без да изсушава. Подходящ за лице и тяло. Фината кремава пяна оставя приятен аромат на Лимонова трева. Има антисептично и антибактериално действие.

Сапунът е обогатен с Джинджифил и етерично масло от Лимонова трева, чийто аромат намалява тревожността и стреса. Успокоява нервната система. Маслото от Лимонова трева се използва за освежаване, релаксиране, отпочиване на ума и сетивата. То дава енергия и може да ви извади от депресия или състояние, в което се чувствате неадекватни и неразположени.

Без парабени, оцветители и силикони.

Билков сапун Джинджифил е произведен от висококачествени нехидрогенирани растителни масла. Има чист аромат от етерични масла. С освежаващото си ухание на Лимонова трева, сапунът е подходящ за всеки член от семейството.

Характеристики на продукта

Този продукт е продукт за лична хигиена, без синтетични повърхностноактивни вещества, който съдържа чист органичен сапун от растителен произход като миещо вещество. Сапунът се произвежда по традиционен начин в отворен съд. След осапуняването се добавят етеричните масла. Преди опаковане сапуна се съхранява 4 седмици, за да се гарантира оптималното и дълготрайно качество.

Информация за околната среда

Всички растителни съставки са бързо и напълно биоразградими (OECD). Пълното разграждане до въглероден диоксид и вода (вторично разграждане) става в рамките на няколко часа.

Състав: Aqua, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Guineensis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Hydroxide, Cymbopogon
Flexuosus Oil, Zingiber Officinale Root Powder, Sodium Chloride, Honey, Citronellol, Citral, Geraniol

Опаковка: Картонена кутия. 95гр.