Балсам за коса с колаген

Информация за продукта

Балсам за коса с колаген, подходящ за всички типове коса, но най-вече за чуплива, слаба и изтощена. Подпомага укротяването и подредбата на „непокорни коси“. Колагенът реконструира косата и я прави  копринено мека.

Начин на употреба: Нежно разнесете по дължина на косата до краищата. Оставете да престои 1-2 минути и изплакнете с вода. За най-добри резултати използвайте заедно с деликатен шампоан за третирана коса.

Активни съставки:

Колаген-  играе много важна роля за поддържане естествения цвят, здравината и гъстотата на косата. Значително допринася за растежа на косата, нейното възстановяване при прекомерно боядисване и третиране с други химически продукти, честата употреба на сешоар, преса и др. Интересни факти за колагена може да намерите тук.

Масло от Ший / Карите/ - благодарение на своите дълбоко хидратиращи свойства, маслото от карите е най-доброто средство за възстановяване на вашата коса. Сухата, увредена и скучна коса ще остане само неприятен спомен. Придава жизненост, еластичност и блясък на всеки кичур. То запечатва влагата в косъма, спомага за елегантното подреждане на къдриците, подхранва скалпа, облекчава пърхота и приглажда накъсаните косъмчета. Може да се прилага и само в корените като стилизант, който да придаде обем на тънката коса. Грижата с масло от ший е подходяща за всеки сезон от годината, но най-вече за лятото, когато косата ви е подложена на вредното въздействие на слънцето, солената вода и хлорът в басейните. Допълнителна информация от ползите на маслото от ший може да намерите тук.

Не съдържа парабени и оцветители. С оптимално pH.

Професионална серия за коса Alzeda Advanced съдържа:

  • Безсулфатен шампоан за третирана коса с колаген, масло от макадамия и арганово масло;
  • Балсам за коса с колаген и масло от ший;
  • Регенерираща маска за коса с колаген, Арган и Макадамия;
  • Колагеново мляко за коса с колаген, Арган, Макадамия и млечна киселина;
  • Полиращ серум за коса с  Арган, Макадамия, Ший, Гроздови семена, Масло от Маслини и Слънчогледови семена.

250мл