Витамин D3 3000IU орален спрей

Информация за продукта

Витамин D3 3000IU орален спрей e sпециална формула, доставяща витамин D директно в кръвта, като заобикаля храносмилателната система. Витаминът е микро-емулгиран до оптимален размер на капчиците, които осигуряват ефективна абсорбция, удобство и скорост, каквито други добавки на витамин D нямат.
Подходящ за:

  •   За вегетарианци;
  • За употреба по време на бременност и кърмене;
  • За хора следващи диабетна диета;
  • За хора с храносмилателни проблеми като IBS;
  • За хора с целиакия;
  • За хора над 12 години.

Дневната доза се състои от 1 впръскване. Една опаковка съдържа 100 впръсквания, достатъчни за 100 дни.

Каква доза витамин D трябва да приемам?

Това обикновено се равнява на една доза от спрея DLux3000 на ден за възрастни, живеещи в северното полукълбо. Нивото на дозата обикновено се основава на телесното тегло. Препоръчваме да се добави 1000 IU витамин D3 на 25 килограма тегло.

Какъв е източника на  D3?

Витамин D3, съдържащ се в спрей формите на BetterYou, се доставя от ланолин от вълна на овца. В продукта няма ланолин, но процесът на извличане на D3 от вълната прави този конкретен продукт непригоден за тези, които са на веганска диета.

Мога ли да напръскам  Витамин D3 3000IU орален спрей на храна или напитка?

Оралните спрейове са формулирани така, че да се абсорбират през мукозната мембрана в устата. Проведени са клинични опити с Кардифския университет и e откриto, че най-ефективната област за абсорбция е вътрешната страна на бузата. Формулата в оралните спрейове е специално създадена, за да осигури оптимално и гарантирано незабавно усвояване в тази област.
Пръскането на Витамин Д3 върху вашата храна или в напитка би означавало, че тя се обработва от храносмилателната система, вместо да преминава през мукозните мембрани в устата.

Мога ли да взема заедно с оралните спрейове Мулти Витамин орален спрей (MultiVit), Витамин В12 орален спрей (В12 Boost) и  Витамин D3 3000IU орален спрей?

Да. Всички продукти на BetterYou са проектирани да работят заедно помежду си без никакви противопоказания. Всички нива на дозиране в спрейове са добре в рамките на безопасното горно ограничение, за да се гарантира, че не се предозира, когато се комбинират.

Препоръки: Разклатете добре преди всяка употреба. Натиснете помпата 3 пъти при първото ползване и внимателно впръскате 1 път върху вътрешната страна на бузата. Изследванията са установили, че това е най-абсорбиращата област.

Не е подходящ за деца под 12 години.

Затворете с капачката след употреба. След отваряне използвайте в рамките на 6 месеца.

Не е нужно да се приема съобразено с храна или в определено време на деня. Използвайте във време, което е най-удобно в ежедневието ви.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на здравословна и балансирана диета.

Съхранявайте при стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина. Пазете от деца.

Производител: BetterYou™ Великобритания.