Розова вода спрей

Информация за продукта

AYAN® Розова вода от Роза Дамасцена Спрей е 100% чиста, органична и био сертифицирана, без добавени химикали или консерванти. Флоралната вода е продукт от естествената парна дестилация на свеж розов цвят. Удобна спрей бутилка, лесна за ползване и идеална, да я вземеш със себе си докато си в офиса, на разходка или из градската среда. Подходяща за почистване, тонизиране и овлажняване на всички типове кожа.

AYAN® Розова вода от Роза Дамасцена Спрей е неразделна част от ежедневните грижи за кожа и коса и има следните ключови ползи:

  • хидратира, омекотява кожата и улеснява нанасянето на дневния крем;
  • помага сухата, уморена и изложена през целия ден на външни влияния кожа да се съживи, да се хидратира и да възвърне естествения си блясък;
  • регенерира и подмладява;
  • намалява кожни раздразнения и успокоява;
  • отлична ароматерапия за отпускане на ума и сетивата;
  • улеснява разресването на косата.

Подходяща за всеки тип кожа.

Начин на употреба за кожата: Напръскайте лицето и тялото, за да се освежите по време на работния ден. Използвайте сутрин или вечер върху добре измита кожа.

Начин на употреба за косата: За по-лесно разресване и подхранване на скалпа, впръскайте розовата вода в корените на измита коса и масажирайте внимателно. Използвайте розовата вода за ароматерапия. Напръскайте около себе си, в помещението, в което сте или върху спалното бельо преди заспиване и вдишайте дълбоко.

ВНИМАНИЕ: Пазете далеч от деца! Не използвайте в случай на алергия!