Нормално тегло 100мл

Информация за продукта
Приложение на Тинктура нормално тегло:

Благоприятно повлиява за регулиране на перисталтиката, редовно изхождане и изхвърляне на затлачвания от различен характер и др., които са ключови за поддържане на нормално тегло.

Един от съвременните ефективни и естествени начини за отслабване и поддържане на нормално тегло е с помощта на продукти съдържащи зърнастец. Определян е като "нежно слабително средство", тъй като засилва перисталтиката на дебелото черво без да дразни лигавиците на тънките черва. Билката зърнастец има детоксикиращо, слабително и жлъчегонно действие. Използва се за лечение на запек, колит, язва, хемороиди, метеоризъм, затлъстяване, подобряват перисталтиката на дебелото черво, понижава холестерола, помага при стрес и депресия, повишава потентността.

Екстрактът от Корен на Глухарче видимо може да подобри външния ни вид. Той регулира производството на инсулин, нормализира въглеродния и липидния обмен на веществата. Затова често се препоръчва при захарен диабет, болести на щитовидната жлеза, сваляне нивата на холестерола, отслабване. Подпомага дейността на черния дроб и стимулира метаболизма! Благодарение на инулина поддържа микрофлората, спомага за размножаване на полезните бифидобактерии в червата. Затова се препоръчва след употреба на антибиотици. Спомага справянето със симптомите на панкреатит, хепатит, хемороиди и запек, колит, ентерити, метеоризъм. При нарушение работата на червата-запек и тежест.

Препоръчителна доза:

20 капки разтворени в чаша вода 3 пъти на ден, 30 минути преди ядене.

Внимание:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.

Условия на съхранение:

Съхранение на сухо място далеч от слънчева светлина.

Състав: Воден екстракт от: кори зърнастец, корени глухарче, корени гръмотрън, плод синя хвойна, листа мента, стрък бял равнец, етилов алкохол.