Крем за очи с лакесис и аргилерин

Информация за продукта

Крем за очи с лакесис и аргилерин - революционна грижа за кожата в деликатната зона около очите. Дава ефективни резултати, като се фокусира основно върху изглаждането на кожата и появата на фини линии и бръчки за видимо по-млада кожа. Съдържа съставки с природен ботокс ефект като Аргирелин Пептид, масло от Лакесис, които носят уникален подмладяващ потенциал, което се подсилва от внимателно подбрана комбинация от екстракти, натурални масла и витамини за намаляване появата на бръчки.

Активни съставки:

  • Лакесис- високо концентриран екстракт от ароматната смола на дървото Pistacia lentiscus, растящо на остров Хиос в Гърция. Използването на Лакесис в козметичните продукти е нов начин за борба със стареенето на кожата, има уникален подмладяващ ефект. Лакесис реактивира протеина на младостта Klotho и Foxo- рестартира клетъчната активност, увеличава живота на клетките, обновява колагеновите и еластиновите влакна. Увеличаването на протеина на младостта Klotho, води до увеличаване плътността и еластичността на кожата. Редовната употреба на Крем за очи с лакесис и аргилерин уплътнява дермата, повишава нейната здравина и плътност, кожата изглежда по-млада. 
  • Аргилерин пептид- ефективно средство за поддържане на младостта, елиминира причините за появата на бръчки. Уникалният пептид, който е най-ефективната и безопасна алтернатива на ботокс, има ефект подобен на ботокс, но не уврежда кожата и мускулите на лицето. Няма странични ефекти. Подобрява цвета на кожата; запазва естествения израз на лицето; подобрява структурата на кожата; подобрява еластичността и. Изглажда фините линии и бръчки, регенерира, хидратира и подхранва зоната около очите.

Употреба: Нанася се сутрин и вечер върху добре почистена кожа около очите с нежни масажни движения до пълното му попиване. Може да се използва и около устните за минимизиране на бръчките в тази зона.

За най-добри резултати използвайте Крез за очи с лакесис и аргилерин заедно със Серум за лице с биолипиди.

30мл

Опаковка - тъмно стъкло.