Крем за лице с лакесис и аргилерин

Информация за продукта

Крем за лице с лакесис и аргилерин- ефективен против стареене на лицето с природен ботокс ефект. Само след няколко дни редовна употреба ще забележите видими промени- кожата изглежда по-здрава, по-стегната и сияйна. Кремът има възстановяващ ефект, хидратира и предотвратява появата на фини линии и бръчки. За най-добри резултати комбинирайте Крем за лице с лакесис и аргилерин със Серум за лице с биолипиди.

Активни съставки:

  • Лакесис- високо концентриран екстракт от ароматната смола на дървото Pistacia lentiscus, растящо на остров Хиос в Гърция. Използването на Лакесис в козметичните продукти е нов начин за борба със стареенето на кожата, има уникален подмладяващ ефект. Лакесис реактивира протеина на младостта Klotho и Foxo- рестартира клетъчната активност, увеличава живота на клетките, обновява колагеновите и еластиновите влакна. Увеличаването на протеина на младостта Klotho, води до увеличаване плътността и еластичността на кожата и повдигането на лицевите контури до 23%. Кожата е по-млада, стегната и свежа, контурът на лицето изглежда по-дефиниран. Действието на Лакесис е много добре изразено и в областта на шията където опциите за пластичната хирургия са много ограничени. Редовната употреба на Крем за лице с лакесис и аргилерин уплътнява дермата, повишава нейната здравина и плътност, кожата изглежда по-млада. 
  • Аргилерин пептид- ефективно средство за поддържане на младостта, елиминира причините за появата на бръчки. Уникалният пептид, който е най-ефективната и безопасна алтернатива на ботокс, има ефект подобен на ботокс, но не уврежда кожата и мускулите на лицето. Няма странични ефекти. Подобрява цвета на кожата; запазва естествения израз на лицето; подобрява структурата на кожата; подобрява еластичността и. Изглажда фините линии и бръчки, регенерира, хидратира и подхранва кожата на лицето.

Употреба: Нанася се сутрин и вечер върху добре почистена кожа на лицето, шията и деколтето с нежни масажни движения до пълното му попиване. 

50мл

Опаковка- тъмно стъкло.