Билков сапун Лайка

Информация за продукта

Билков сапун Лайка- натурален сапун, който нежно измива без да изсушава кожата. Фината пяна оставя меко и приятно усещане. Премахва раздразнения и възпаления по кожата. Обогатен с цветчета Лайка и чисто етерично масло Салвия.

Лайката е чудесен натурален лек при появата на пъпки и акне, тъй като има антисептични свойства, които са идеални за намаляване на възпалението и секрецията на себум, но също така и свива порите. Билката се приема много добре от чувствителна кожа.

Характеристики на Билков сапун Лайка:

  • Произведен от висококачествени НЕХИДРОГЕНИРАНИ РАСТИТЕЛНИ МAСЛА .
  • Естествен аромат от ЧИСТИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА .
  • Обогатен с цветчета Лайка, която е чудесен натурален лек при появата на пъпки и акне.
  • Подходящ за измиване на лице и тяло.
  • Подходящ за всеки тип кожа.

Този продукт е продукт за лична хигиена, без синтетични повърхностноактивни вещества, който съдържа чист органичен сапун от растителен произход като миещо вещество. Сапунът се произвежда по традиционен начин в отворен съд. След осапуняването се добавят етеричните масла. Преди опаковане сапуна се съхранява 4 седмици, за да се гарантира оптималното и дълготрайно качество.

Информация за околната среда

Всички растителни съставки са бързо и напълно биоразградими (OECD). Пълното разграждане до въглероден диоксид и вода (вторично разграждане) става в рамките на няколко часа.

Опаковка: Картонена Кутия, 95гр

Състав: Aqua, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Guineensis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Hydroxide, Salvia Officinalis Oil, Chamomilla Recutita Flower, Sodium Chloride, Honey, D-Limonene, Limalool