Билков сапун Коприва

Информация за продукта

Билков сапун Коприва- Натурален сапун за цялостна грижа за кожата. Фината пяна оставя приятно, меко усещане върху кожата. С нежен, естествен аромат на мента. Обогатен с естествена Коприва, която предпазва кожата ви от вредните външни радикали, като има мощен антиоксидантен ефект. Почиства в дълбочина, без да изсушава. Премахва мъртвите клетки, изглажда несъвършенствата и подобрява цялостния вид на кожата.

Мек, органичен сапун от растителни масла за цялостна грижа за кожата. Обогатен с коприва и чисто етерично масло от мента. Кремаво-фината пяна оставя приятно, меко усещане за кожата и нежен, естествен аромат. Подходящ за всички типове кожа.

Характеристики на Билков сапун Коприва:

  • Произведен от висококачествени НЕХИДРОГЕНИРАНИ РАСТИТЕЛНИ МAСЛА .
  • Естествен аромат от ЧИСТИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА .
  • Обогатен с Коприва, която предпазва кожата от вредните външни радикали, като има мощно антиоксидантно действие.
  • Подходящ за всеки тип кожа .

В копривата се съдържат витамини C, A, K, B и микроелементи, като желязо, магнезий, мед, калций които поддържат водния баланс и подмладяват кожата . Сапунът е с аромат на мента, благодарение на който кожата е изключително свежа. Етерично масло от мента е подходящо за мазна и раздразнена кожа. Силен антисептик с противовъзпалително и бактерицидно действие. Помага да се поддържа водния баланс на кожата, като предотвратява образуването на бръчки и увеличава естествените защитни функции на кожата.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

Всички растителни съставки са бързо и напълно биоразградими (OECD). Пълното разграждане до въглероден диоксид и вода (вторично разграждане) става в рамките на няколко часа.

Опаковка: Картонена Кутия. 95гр.