За мен

Казвам се Стоянка Телкиева и съм собственик на онлайн магазин Алена Вита. Създавайки този магазин исках да събера на едно място българска козметика, хранителни добавки и други здравословни продукти.

В търсене на най-доброто, повечето продукти се изпробват от мен или са ми препоръчани от приятели и едва когато съм убедена в тяхното качество и действие ги предлагам в онлайн магазина. Фокусът ми е насочен към малки български фирми и производители, работещи с натурални продукти.

Вярвам в българските козметични продукти и с опита се убедих, че по нищо не отстъпват на големите световни марки. В това се убеждавам ежедневно като потребител и като търговец, получавайки отзиви от клиентите. Уверена съм, че тук всеки може да намери разнообразни качествени продукти на оптимална цена.

В раздел Арт Зона може да разгледате моите накити и аксесоари. Аз съм майстор занаятчия и всички накити в сайта са изработени от мен. Ако не намерите вашето бижу ще се радвам да се свържете с мен и да ви изработя накит по ваше желание. 

Желанието ми е Алена Вита да стане вашият естествен избор при търсене на българска натурална козметика и здравословни продукти.

При въпроси относно продуктите не се колебайте да ме потърсите за съвет- 0887 57 58 59.