Възстановяващ крем за зряла кожа

Информация за продукта

Възстановяващ крем за зряла кожа за ежедневна грижа за нежна и видимо подмладена кожа. Кремът редуцира появата на бръчки като подпомага кожното реструктуриране и възвръща свежестта и жизнеността на кожата.

Actibiome®, в качеството си на пребиотик,  способства за развитието на полезна кожна микрофлора, гарантираща здрав и равномерен тен.

Ферментът от Lactobacillus Bulgaricus, изолиран от Българско кисело мляко, осигурява биологично-активни субстанции срещу вредни микроорганизми.

Обогатен с Циклопептиди, кремът изравнява кожния релеф, възвръща  еластичността и младежкия вид на кожата.

Съдържащите се в крема Антиоксиданти- екстракт от Синя Имортела и Витамин Е създават бариера срещу замърсения  въздух и вредното влияние на околната среда. Използвайте крема ежедневно за по-плътна, стегната и сияйна кожа.

Кремът съдържа още - Масло от Илипе, Фосфолипиди, Витамин В3, Пшенични протеини. Маслото от Илипе е известно с невероятните си хидратиращи свойства и способността за възстановяване на еластичността на кожата. Има омекотяващо и подхранващо действие , придава на кожата усещане за нежност и гладкост. Особено е подходящо за хронично суха кожа, за повяхнала кожа, за увредена и загрубяла кожа и при слънчеви изгаряния.

Начин на употреба: Нанасяйте сутрин и/или вечер с леки масажни движения върху добре почистено лице.

За най-добри резултати използвайте Възстановяващ крем за зряла кожа заедно с Почистващ и овлажняващ лосион или Нежен измиващ гел за лице.