Серум за лице с биолипиди

Информация за продукта

Серум за лице с биолипиди - съдържа 100% натурални масла и добавки. Всичко, от което се нуждае вашата кожа е този серум. Той ще ви помогне да я поддържате в перфектен вид и състояние. Серумът е мощен, естествен овлажнител, който подхранва вашата кожа и подобрява еластичността и.

Активни съставки:

  • комплекс от Биолипиди- присъстват в състава на всяка клетъчна мембрана като фосфолипиди, гликолопиди, фитостероли и витамин F /линолова киселина/. Имат силно подхранващи свойства, възстановяват хидролипидния филм на кожата, предпазват и подобряват водния и баланс.
  • Лакесис/mastic extract/ е съставка, която има изключително важна роля за възстановяването на кожата. Уеднаквява тена на лицето и реактивира протеините на младостта Klotho и Foxo. Възстановява поддържащите колагенови нишки в дермата и възобновява процесите на клетъчна детоксикация. Има много добре изразено действие в областта на шията и деколтето, където опциите за пластичната хирургия са много ограничени.
  • масло от Опунция /бодлива круша/- съдържа висока концетрация на витамин Е и линолова киселина (омега 6 мастна киселина), което го прави едно от най-мощните средства против стареене на кожата. Съдържа още витамин А, витамин Б, витамин К, минерали, олеинова киселина, палмитинова киселина и стеаринова киселина. Маслото е богато и на антиоксиданти, които защитават кожата от свободните радикали и я предпазват от преждевременно стареене. Всичко това го прави едно от най-мощните средства против стареене на кожата.
  • масло от Камелия -има силни омекотяващи свойства и е чудесен овлажнител. Богат източник на витамини А, Д, Е, омега 3 и 6. Маслото от Камелия е силен антиоксидант като предпазва кожата от увреждането от свободните радикали.
  • масло от Жожоба и растителен Сквалан от маслини, познати като натурален лифтинг за лицето.
  • натурален екстракт от Гераниум и Лавандула
  • витамин Е

Употреба: нанасяйте сутрин и вечер върху добре почистена, но влажна кожа на лицето, шията и деколтето с нежни масажни движения до пълното му абсорбиране. Съвет: Напръскайте зоните с натурална флорална вода и след това нанесете серума.

Съхранение: на сухо, тъмно и хладно място.

Обем: 20 мл.

Опаковка - тъмно стъкло с дозатор.