Полиращ серум за коса

Информация за продукта

Полиращ серум за коса - идеално полира косъма, а силният синергизъм между маслата постига максимален блясък. Серумът се използва за финален завършек на прическата. Възстановява цъфтящите краища и косата изглежда видимо по-жива.

Серумът се предлага под формата на леко вискозна течност, което позволява лесно разнасяне по дължината на косъма и употребата на малко количество в краищата на косата.

Продуктът е предназначен за всеки тип коса, но ефектът от въздействието е особено забележим за силно третирани и безжизнени коси.

Активни съставки: Арганово масло, Масло от Макадамия, Масло от Ший, Масло от Гроздови семена, Масло от слънчогледови семена.

Дълбокото подхранване е едно от най-ценените качества на аргановото масло. Може да бъде чудесен продукт за стилизиране. Нанасянето на малко количество върху краищата преди да използвате сешоар, преса или маша може да предпази косата от изсушаване или начупване. По същия начин нанасянето на малко количество след стилизиране прави косата гладка и блестяща.

Не съдържа парабени и оцветители. С оптимално pH.

Начин на употреба: Нанесете малко количество на върха на пръстите и разнесете по дължина на косата. Продуктът може да се използва както върху суха, така и върху влажна коса. Серумът се прилага без измиване. Серумът хидратира и заздравява косата, но се уверете, че не нанасяте твърде много, защото така рискувате косата да стане тежка или мазна.

За най-добри резултати използвайте Полиращ серум за коса заедно с другите продукти от серията за коса „Alzeda Advanced” - Безсулфатен шампоан за третирана коса, Балсам за коса с колаген и Регенерираща маска за коса с колаген.

60мл