Обеци със зелен авантюрин

Информация за продукта

Дълги обеци със зелен авантюрин. Дължина 5 см.

Материали: Зелен авантюрин, стъклена мъниста, стомана.

Окачването е стомана 304. По ваше желание може да се сложи сребърно окачване, но тогава цената на обеците е 32лв. Обеците могат да бъдат изработени с друг камък по ваше желание. Моля, не се колебайте да се свържете с нас ако желаете това.

Информация за авантюринът

Авантюринът е познат още от древността камък. Счита се за позитивен камък за просперитет. Носейки го, авантюринът ще абсорбира електромагнитния смог и ще ви осигури защита против замърсяването на околната среда.

Може да бъде държан или носен във времена на стрес и терзания, за да ви даде баланс и в хармония отвътре. Бивайки кварц, той има изключително високо динамичен заряд, който му дава силата да разтваря нездравословните мисли, чувства и свързаните физически проблеми.

Може да бъде поставен върху всяка част от тялото, която страда или е извън баланс за да отрази лъча си в аурата, както и да проникне със същността си директно във физическото тяло.

Зеления кварц е известен с това, че е утешител и лечител на сърцето и цялостен хармонизатор, защитаващ сърдечната чакра. В древността са вярвали, че който притежава този камък, ще изпита истинската любов и ще предпази двамата влюбени от нещастия.

Това е енергизиращ и пропиващ с жизненост камък, който носи енергията на пролетта и новия живот.

Зеленият авантюрин е подходящ за зодия Дева и Везни.

Дължината на тези обеци със зелен авантюрин е подходяща както на къса, така и на дълга коса. Перфектен подарък за уверени жени, които искат да бъдат различни и забелязани.

Разгледайте и останалите накити на Алена Арт.