Крем за очи със смола от "Дракон"

Информация за продукта

Крем за очи със смола от дракон има интензивно регенериращо действие върху деликатната зона около очите. Спомага за намаляване на торбичките под очите и фините бръчки около тях.

Какво е смола от Дракон?

"Кръвта на Дракон" е тайната съставка против стареене на този нежен околоочен крем. Драконовата кръв е растителен екстракт- смола, принадлежи към семейство Euphorbiaceae, с научно име Croton lechleri. В състава си включва главно флавоноиди с мощно антиоксидантно действие, които се борят с видимите признаци на стареене, наранена кожа от повишено излагане на слънце или каквото и да е възпаление, при което е нарушен защитния слой на кожата. Драконова кръв " работи, като създава уникален втори подобен на кожата филм около лицето", който също предпазва от замърсяванията на околната среда, като същевременно намалява зачервяването. 

Чрез проучвания днес са открити и нейните отлични козметични ефекти срещу появата на бръчки. Добавен в козметичен продукт,  Драконовата кръв синтезира водонепроницаем филм върху кожата, който не позволява на водата, съдържаща се в кожата да се изпари. Тя се препоръчва, за да се предпази кожата от свободните радикали и стрии, без да се натоварва. Подобрява текстурата на кожата и я възстановя от щетите причинени от UVB-лъчите.

В състава са включени: Екстракт от охлюви, Масло от Бадем, Смола от “Дракон”, Вечерна Иглика, Черен Кимион, Коноп, Шафранка, Антиоксидантен екстракт от Червена Лоза-с доказано действие в зоната около очите.

Употреба: Нанася се сутрин и вечер върху добре почистена кожа около очите  с нежни масажни движения до пълното му попиване.

За най-добри резултати използвайте Крем за очи със смола от Дракон заедно с Хиалуронов серум за лице със смола от Дракон.

30мл

Опаковка - тъмно стъкло.