Крем за лице с морски колаген

Информация за продукта

Крем за лице с морски колаген и хиалуронова киселина с молекули от различно тегло, за да комбинира ефекта им. Осигурява дълготрайна хидратация и се приема много добре от кожата. Хиалуроновата киселина в серума се извлича от ферментация с дрожди от пшеница. 100% натурална с растителен произход.

Активни съставки:

  • 100 % Натурална Хиалуроновата киселина -  един от най-добрите хидратанти, срещащи се в природата. Позната със свойството си да задържа вода 20 пъти над собственото си тегло, тя има изпълваща сила, която не само хидратира, но и поддържа кожата по-млада. Хиалуроновата киселина е естествено срещаща се съставка в кожата ни, известна със своята зашеметяваща способност да привлича и задържа влагата. Тази и способност може да помогне на кожата да изглежда и да се чувства по-стегната, с интензивно хидратиращ и повдигащ - лифтинг ефект. Приблизително половината от хиалуроновата киселина в тялото ви се намира в кожата ви, където се свързва с вода, за да задържа влагата и предотврати изпарението на влагата. Когато се прилагат върху повърхността на кожата, серумите с хиалуронова киселина могат да намалят бръчките и запазят еластичността на кожата.
  • Морски Колаген- единственият, който кожата може успешно да усвои.
  • Морски Еластин- снабдява кожата с аминокиселини и пептиди, спомага за синтезиране на собствен еластин, чието ниво намалява с възрастта.
  • Екстракт от Кафяво Водорасло- това водорасло има антиоксидантни, противовъзпалителни, успокояващи, анти-ейдж качества.
  • натуралният екстракт от Центела Азиатика представлява малко водно тревисто растение, което се използва в модерната медицина заради доказаният си ефект при подобряване еластичността, външния вид на кожата и стимулиране синтеза на колаген.
  • Алое Вера- действа хидратиращо върху кожата, тъй като прониква и в най-долните и слоеве.

Подходящ за мъже.

Употреба: Нанася се сутрин и вечер 2-4 капки върху добре почистена кожа преди да нанесете други кремове с нежни масажни движения до пълното му попиване.

За най- добри резултати използвайте със Серум за лице с морски колаген и Околоочен крем с морски колаген.

50мл

Опаковка - тъмно стъкло.