Крем против подсичане

Информация за продукта

Крем против подсичане с не нано цинков оксид и органично лавандулово масло. 88% сертифицирани органични съставки 100% натурален произход. AYAN® Крем против подсичане с не нано цинков оксид и био лавандулово масло е надеждна формула за нежната бебешка кожа в областта на пелената.

С благотворните и ефективни качества на не нано цинков оксид създава безопасна защитна бариера срещу влага и мокрота. Органичното масло от ший и кокосово масло помагат на раздразнената бебешка кожа, като я овлажняват, омекотяват, подхранват и облекчават, като същевременно осигуряват дългосрочно облекчение и успокоение при обрината и суха кожа.

Кремът против подсичане е особено щадящ за употреба и се топи при нанасяне върху кожата, което спомага за по-добро и лесно попиване.

Активни съставки:

Масло от ший и масло от сладък бадем - богати на ценни витамини и мастни киселини

  • омекотяват и подхранват
  • подобряват структурата на кожата

Кокосово масло и какаово масло - успокояват и предпазват нежната бебешка кожа

Цинков оксид нераздробен до нано частици образува безопасен и ефективен защитен слой без да се абсорбира или да преминава през кожата:

  • предотвратява подсичане и кожни възпаления
  • ефективна защита срещу влага и мокрота, като поддържа кожата суха

Лавандулово масло

  • притежава естествени антибактериални, антисептични и противовъзпалителни свойства
  • подпомага оздравителните процеси при възпалената и раздразнена бебешка кожа

Употреба: Нанесете върху чиста и суха кожа тънък слой след всяка смяна на памперса. Винаги използвайте чисти и сухи ръце, когато взимате от бебешкия крем против подсичане. Пазете далеч от деца! Преди употреба, да се направи тест за чувствителност. Не използвайте при алергии!

Не съдържа: Химикали, петролни продукти, синтетични съставки, вода, алкохол, оцветители.

100мл