Колагеново мляко за коса

Информация за продукта

Колагеново мляко за коса- заздравява и изглажда повърхността на косъма  като възстановява дори и силно увредените зони. Осигурява максимална хидратация за интензивно възстановяване и подхранване на косата, без да я утежнява.

Осъществява добър контрол върху стилизирането като при чуплива и къдрава коса, колагеновото мляко задържа и оформя къдриците.

Активни съставки: Колаген, масло от Макадамия, Арганово масло, Млечна киселина

Мастни киселини, съдържащи се в маслото от макадамия, поддържат нивата на влага, създавайки защитен слой, който защитава косата от въздействието на външни фактори като UV лъчи и ниски температури. Протеините в маслото от макадамия спомагат за намаляването на цъфтенето и накъсването на косата.

Осигурява термозащита, при изправяне, къдрене или сушене на косата.

Колагеновото мляко е подходящо за всеки тип коса, но особено добри и видими резултати се постигат при сухи коси, нуждаещи се от обилна хидратация и възстановяване.

Колагеновото мляко е подходящо както за професионална употреба, така и за ежедневно използване.

Начин на употреба: Напръскайте дланите на ръцете и нанесете продукта върху леко влажна коса до постигане на желания ефект. Може да се прилага и върху суха коса. Продукта се използва без измиване.

Не съдържа парабени и оцветители. С оптимално pH.

За максимален резултат използвайте Колагеново мляко за коса заедно с останалите продуктите от професионалната серия за коса Alzeda Advanced

  • Безсулфатен шампоан за третирана коса с колаген, масло от макадамия и арганово масло;
  • Балсам за коса с колаген и масло от ший;
  • Регенерираща маска за коса с колаген, Арган и Макадамия;
  • Колагеново мляко за коса с колаген, Арган, Макадамия и млечна киселина;
  • Полиращ серум за коса с  Арган, Макадамия, Ший, Гроздови семена, Масло от Маслини и Слънчогледови семена.

120мл