Хиалуронов серум за лице със смола от "Дракон"

Информация за продукта

Хиалуронов серум за лице със смола от Дракон е с нежна консистенция. Моментално попива в кожата и образува фин слой, който запазва дълго влагата. Повишава еластичността, спомага за предотвратяване появата на бръчки и хидратира.

Какво е смола от Дракон?

Кръвта на Дракон е една от най-добрите съставки в козметичните продукти против стареене на кожата. Драконовата кръв е растителен екстракт- смола, принадлежи към семейство Euphorbiaceae, с научно име Croton lechleri. В състава си включва главно флавоноиди с мощно антиоксидантно действие, които се борят с видимите признаци на стареене, нарушена кожа от ексфолиране, повишено излагане на слънце или каквото и да е възпаление, при което е нарушен защитния слой на кожата. "Драконова кръв" работи, като създава уникален втори подобен на кожата филм около лицето, който също предпазва от замърсяванията на околната среда, като същевременно намалява зачервяването. Подходящ за всеки тип кожа. Съдържа 100 % Натурална с растителен произход хиалуронова киселина. Тя е един от най-добрите хидратанти, срещащи се в природата. Позната със свойството си да задържа вода 20 пъти над собственото си тегло, тя има изпълваща сила, която не само хидратира, но и поддържа кожата по-млада. Обогатена с добре балансирани натурални масла, витамини и уникалният Q10. Подходящ за мъже.

Употреба: нанасяйте сутрин и вечер върху добре почистена, но влажна кожа на лицето, шията и деколтето с нежни масажни движения до пълното му абсорбиране. Съвет: Напръскайте зоните с натурална флорална вода и след това нанесете серума.

За най-добри резултати използвайте Хиалуронов серум за лице със смола от "Дракон" заедно с Крем за лице със смола от "Дракон"

20мл

Опаковка- тъмно стъкло с дозатор.