Фитогел против косопад- без отмиване

Информация за продукта

Активни съставки във Фитогел против косопад

 • Екстракт от Хининово дърво
 • Екстракт от Латинка
 • Масло от хвойна
 • Eкстракти от коприва и репей

Свойства

 • Екстрактът от Хининово дърво - стимулира растежа, укрепва корените и заздравява косъма. Стимулира клетъчното размножаване. Реактивира кожната микроциркулация.
 • Екстрактът от Латинка има регенериращо, стимулиращо, бактерицидно и фунгицидно действие. Възстановява увредените корени на косъма и неговото стебло, като подобрява външния вид на косата.
 • Маслото от Хвойна ускорява кръвоснабдяването възстановява и подхранва скалпа. Засилва притока на кръв към скалпа и подобрява естественото хранене на косата.

Козметична форма

 • Удачно подбраната козметична форма гел улеснява нанасянето на продукта, като се избягват неприятните усещания от разтичане и омазняване на косата.
 • Гелът може да остане върху скалпа, осигурявайки достатъчно време за въздействие и пенетрация на активните съставки, без да променя външния вид на косата и без да ограничава използването на други козметични средства.

Начин на употреба на Фитогел против косопад "Алзеда"

 • Фитогелът (около 10мл.) се нанася и масажира с пръсти в корените на измита и влажна коса. Не се изплаква и остава незабележим  до следващото измиване. Не променя външния  вид на косата – не я оцветява, омазнява или изсушава.
 • Продуктът се използва след всяко измиване на косата в продължение на 3 месеца. След този период може да се използва 2-3 пъти месечно.
 • За оптимални резултати използвайте с Безсулфатен шампоан.
 • Фитогелът не ограничава употребата на други козметични средства, които се прилагат върху косата.

100мл

10% off

Дълги обеци
Изработени от стоманени елементи и дървени мъниста, тези обеци се поклащат при всяко движение, все едно танцуват около лицето ви. Стоят много елегантно и стилно особено при къса прическа. Дължина 8,5смОкачването може да се замени със сребърно, като цената тогава е 22лв.

17,00 лв.
Обеци със зелен авантюрин
Дълги обеци със зелен авантюрин. Дължина 5 см.Материали: Зелен авантюрин, стъклена мъниста, стомана.Окачването е стомана 304. По ваше желание може да се сложи сребърно окачване, но тогава цената на обеците е 32лв. Обеците могат да бъдат изработени с друг камък по ваше желание. Моля, не се колебайте да се свържете с нас ако желаете това.Информация за авантюринътАвантюринът е познат още от древността камък. Счита се за позитивен камък за просперитет. Носейки го, авантюринът ще абсорбира електромагнитния смог и ще ви осигури защита против замърсяването на околната среда.Може да бъде държан или носен във времена на стрес и терзания, за да ви даде баланс и в хармония отвътре. Бивайки кварц, той има изключително високо динамичен заряд, който му дава силата да разтваря нездравословните мисли, чувства и свързаните физически проблеми.Може да бъде поставен върху всяка част от тялото, която страда или е извън баланс за да отрази лъча си в аурата, както и да проникне със същността си директно във физическото тяло.Зеления кварц е известен с това, че е утешител и лечител на сърцето и цялостен хармонизатор, защитаващ сърдечната чакра. В древността са вярвали, че който притежава този камък, ще изпита истинската любов и ще предпази двамата влюбени от нещастия.Това е енергизиращ и пропиващ с жизненост камък, който носи енергията на пролетта и новия живот.Зеленият авантюрин е подходящ за зодия Дева и Везни.Дължината на тези обеци със зелен авантюрин е подходяща както на къса, така и на дълга коса. Перфектен подарък за уверени жени, които искат да бъдат различни и забелязани.Разгледайте и останалите накити на Алена Арт.

22,00 лв.
Обеци в два цвята
Обеци в два цвята- червено и графит. Изработени са от стъклени мъниста и стомана. Дължина 4,5 см, широчина - 1,5 см.Обеците стоят много добре както на дълга коса, така и на къса.По желание окачването може да се смени със сребърно. Тогава цената на обеците е 22 лв.

17,00 лв.
Обеци в зелено и графит
Обеци в зелено и графит- авторски модел. Изработени са от стъклена мъниста и стомана. Размерът на обеците е 5 см на 1,5см.По ваше желание окачването може да се замени със сребърно, но тогава цената на обеците е 27лв.Обеците изглеждат ефектно както с къса, така и с дълга коса. Зелената мъниста е прозрачна и на слънце изглеждат особено впечатляващо.Разгледайте и останалите модели обеци на Alena Art. 

17,00 лв.