Душ гел с черноморска луга, мед и мляко

Информация за продукта

Душ гел с черноморска луга мед и мляко е разработен на основата на пенители с меко действие, които не дразнят кожата. Съдържа 10% стабилизирана черноморска луга и всичките й полезни съставки. Лугата в състава минерализира организма и стимулира естествените защитни реакции на имунната система. Запазва естествената влага на кожата и остава дълготрайно усещане за свежест. Редовната употреба прави кожата гъвкава и здрава.

Съдържа 10% стабилизирана черноморска луга. Предлага се в два аромата – грейпфрут или мед и мляко.

Минерализира и запазва естествената влага на кожата. Съдържа стабилизирана черноморска луга и всичките й полезни съставки. Остава дълготрайно усещане за свежест.

Душ гел с черноморска луга мед и мляко може да се ползва за коса и тяло.

Начин на употреба: Нанесете на мокра коса и кожа малко количество от Душ гел с черноморска луга и с нежни масажни движения разпенете, след което изплакнете с вода. Подходящ за всекидневна употреба.

СЪСТАВКИ/СОСТАВ/INCREDIENTS/INCI:  AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCOGLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, MAGNESIUM SULFATE, MAGNESIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE,  GLYCERETH-2 COCOATE, GLYCOL DISTEARATE, POLYQUATERNIUM-7, POLYQUATERNIUM-22, PARFUM, D-LIMONENE, LINALOOL, 2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL, CITRIC ACID

Всички продукти с черноморска луга може да разгледате от тук.

"Това, което помага при лугата е високото съдържание на магнезиеви соли, най – вече магнезиев хлорид и магнезиев сулфат. Тези соли започват да липсват в организма на човека, особено след 30 – 35 годишна възраст, когато по-трудно се възстановяват нивата им.

Другото характерно за използването на лугата и най-вече на ценните магнезиеви соли, които се съдържат в нея е, че се усвоява най-добре трансдермално, т.е. през кожата, което е по-ефективния метод за усвояване в сравнение с пиенето на добавки под формата на хапчета."  Грудимир Грудев, собственик и управител на АЗИМУТ 6000 ЕООД за производство на продукти с черноморска луга и кал ANCHIALO