Чай Slim & Fit

Информация за продукта

Чай Slim & Fit - здравословен и вкусен чай за отслабване. Подпомага вашата диета и ви помага да постигнете желаното тегло.

Съставки: Джинджифил, Мате, Копър, Зелен Чай, Глухарче, Пу – Ерх, Гръмотрън, Мента, Зърнастец, Ленено Семе, Гуарана, Натурален Ароматизант Лимон, Стевия

Джинджифил– има диуретичен ефект, който стимулира извеждането на задържаните течности и предпазва от възпаления.

Гуарана- Консумацията на гуарана увеличава хидролизата на мазнините, като по този начин подпомага отслабването. Има благоприятно действие върху кръвоносната система, като подобрява циркулацията и подпомага за облекчаване на предменструалните болки и мигрената. Подобрява бъбречната циркулация и не на последно място има антиоксидантно действие, като забавя стареенето на клетките.

Пу ерх- е категория чай, който е характерен с естествения си аромат на пръст. В миналото китайските лечители са го предписвали като средство при различни заболявания. Днес ползите от него са доказани и диетолозите често го предписват при различни диети. Мощните антиоксиданти, съдържащи се в чая, се борят с токсините, които предизвикват затлъстяване и могат да навредят на организма. Въпреки това допринася за загуба на тегло чрез ускоряване на процеса на храносмилането.

Как действа чаят SLIM & FIT?

Той помага да изгаряте калориите по-бързо, тъй като засилва освобождаването на мазнини от мастните клетки и увеличава способността на черния дроб да превръща мазнините в енергия – оттук и истинското изгаряне на мазнини и ускоряването на метаболизма.

Начин на приготвяне: Загрейте 200мл вода с температура до 80-85°C. Поставете 1ч.л. от чая във водата. След 3-4 минути запарване чаят е готов и може да му се насладите. Уникалният подбор на съставките превръща пиенето на чаша чай Slim & Fit в удоволствие, което ни дава здраве и самочувствие.

Ползи от ежедневното пиене на чай Slim & Fit:

  • Нормализация на обмена на веществата в организма.
  • Пречистване на организма от токсини и чревни шлаки.
  • Извеждане на излишните течности от организма.
  • Снижаване на апетита.