Чай Immuno

Информация за продукта

Чай Immuno с Ройбос и Ехинацея. Засилва имунната система, благодарение на Ехинацеята, която благоприятства за лечение на заболявания в горните дихателни пътища.

Съставки: Ройбос, Канела, Ехинацея 15%, Джинджифил, Сладък Корен, Ашваганда, Куркума, Портокалови Кори, Лимонена Трева, Натурален Ароматизант Портокал, Шафран 0.35%

Ройбос- съдържа антиоксиданти и ограничава действието на свободните радикали, увреждащи и разрушаващи клетките на организма. Укрепва имунната система и забавя процесите на стареене, предпазва от ракови заболявания.

Ехинацея- отдавна се използва като основен продукт за подобряване на имунната система и отблъскване на инфекции. Ехинацеята предлага антибактериални свойства, които пречат на патогените да ви разболеят. Чаят от ехинацея може също така да успокои болката в гърлото и да сведе до минимум болките, причинени от обикновена настинка и грип. Също така спомага и за елиминиране на свободните радикали, които причиняват оксидативен стрес и увреждане на клетките.

Какво получаваме от Immuno чая?

  • Засилва имунитета и укрепва здравословното ни състояние.
  • Благоприятства при лечението на възпаления в горните дихателни пътища ( бронхит, ларингит и пневмония).
  • Помага за намаляване на тревожността и стреса, облекчава болката.

Начин на приготвяне: Загрейте 200мл вода с температура до 80-85°C. Поставете 1ч.л. от чая във водата. След 3-4 минути запарване чаят е готов и може да му се насладите. Уникалният подбор на съставките превръща пиенето на чаша чай Immuno в удоволствие, което ни дава здраве и самочувствие.

Консумирането на този чай всеки ден е начин за поддържане на подобряване на цялостното здраве, като предотвратява ранното начало на стареенето и неврологичната дегенерация.

Готови ли сте за чаша чай Immuno? Купете си чай Immuno и си приготвяйте този чай всеки ден, за да се насладите на всичките му многобройни ползи!

Консумирайте чайовете от серията S Tea – чай Energyчай Slim & Fit и чай Detox, за да се радвате на здраво и силно тяло, тонус, енергия и балансиран ум.