Билков сапун Невен

Информация за продукта

Билков сапун Невен- натурален сапун с цветчета Невен и аромат на Лимонова трева. С антисептично действие, измива без да изсушава кожата. За лице и тяло. Подходящ за ежедневна употреба. С освежаващия си аромат на лимонова трева този сапун ще се превърне в любим за вас.

Ароматът на лимонова трева помага за освобождаване на излишното нервно напрежение. Действа тонизиращо, освежава и съживява ума, когато се чувстваме летаргични.

Сапунът действа прекрасно на възпалена, изтощена и уморена кожа. Свойствата на Невенът се използват от години за успокояване на кожата. В същото време ароматът на Лимонова трева ще събуди сетивата ви и ще ви ободри.

Без парабени, силикони и оцветители.

Характеристики на продукта:

Този продукт е продукт за лична хигиена, без синтетични повърхностноактивни вещества, който съдържа чист органичен сапун от растителен произход като миещо вещество. Сапунът се произвежда по традиционен начин в отворен съд. След осапуняването се добавят етеричните масла. Преди опаковане сапуна се съхранява 4 седмици, за да се гарантира оптималното и дълготрайно качество .

INCI: Aqua: Cocos Nucifera Oil: Elaeis Guineensis Oil: Olea Europaea Fruit Oil: Sodium Hydroxide: Cymbopogon Flexuosus Oil: Calendula Officinalis Flower: Sodium Chloride: Honey, Citronellol, Citral, Geraniol

Информация за околната среда

Всички растителни съставки на Билков сапун Невен са бързо и напълно биоразградими (OECD). Пълното разграждане до въглероден диоксид и вода (вторично разграждане) става в рамките на няколко часа.

Опаковка: Картонена кутия, 95gr.