Билков сапун Куркума

Информация за продукта

Билков сапун Куркума- 100% натурален сапун за цялостна грижа за кожата. С интензивно подхранващо, антисептично действие. Измива без да изсушава кожата. С добавено масло от Портокал за релаксиращ и успокояващ ефект.

Наред с антибактериалните си свойства, куркумата е и нежен ексфолиант, който съживява и освежава кожата, предпазва от акне и обриви, стимулира кръвообращението, има антимикробни и антиоксидантни ефекти, помага при облекчаването на кожни заболявания като екзема и псориазис. Въздейства и върху неравномерната пигментация върху кожата. Сапуните, които съдържат куркума са подходяща за тяло, но не и за коса. Тя има свойството да спира на растежа на косъма.

Без парабени, оцветители и силикони.

Билков сапун Куркума е произведен от висококачествени нехидрогенирани растителни масла. Има чист аромат от етерични масла. С освежаващото си ухание на Портокал, сапунът е подходящ за всеки член от семейството.

Характеристики на продукта

Този продукт е продукт за лична хигиена, без синтетични повърхностноактивни вещества, който съдържа чист органичен сапун от растителен произход като миещо вещество. Сапунът се произвежда по традиционен начин в отворен съд. След осапуняването се добавят етеричните масла. Преди опаковане сапуна се съхранява 4 седмици, за да се гарантира оптималното и дълготрайно качество.

Информация за околната среда

Всички растителни съставки са бързо и напълно биоразградими (OECD). Пълното разграждане до въглероден диоксид и вода (вторично разграждане) става в рамките на няколко часа.

Състав: Aqua, Cocos Nucifera Oil, Elaeis Guineensis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Hydroxide, Citrus
Sinensis Peel Oil Expressed, Curcuma Longa Root Powder, Sodium Chloride, Honey, D-Limonene

Опаковка: Картонена кутия. 95гр.