Билков сапун Боров катран

Информация за продукта

Билков сапун Боров катран- 100% натурален сапун произведен от висококачествени нехидрогенирани растителни масла. Сапунът е обогатен с Боров катран и масло от Чаено дърво. Има противовъзпалително и антибактериално действие. Спира развитието на болестотворните гъбички, които са причина за появата на пърхот.

Приложение:

Катранения натурален сапун има силно антисептично и антибактериално действие. Предназначен е за проблемна кожа. Силно се препоръчва при себорея. Помага при пърхот и мазна коса. Добавеното етерично масло от чаено дърво увеличава ефекта. Катранения сапун не изсушава кожата. Подходящ е за измиване на лице, тяло и коса.

Катраненият сапун - грижа за кожата

Силното противовъзпалително действие на боровия катран го прави подходящ за употреба от хора с кожни проблеми като акне, екземи и различни дерматити. Миенето на лицето с Билков сапун с Боров катран е чудесна профилактика за кожа, склонна към бързо омазняване, поява на комедони и разширени пори.

Поради деликатното си действие, той е удачен вариант за ползване от тинейджъри - за разлика от повечето измиващи продукти, които не са на натурална основа, той не изсушава прекалено кожата, което би довело до прекомерно отделяне на себум и още по-засилено омазняване.

Мекото антибактериално действие е отлична причина да предпочитате катранен сапун не само за специални цели, но и за съвсем ежедневни - като измиване на ръцете. Освен това, той не действа агресивно, като останалите антибактериални продукти, и не изсушава кожата.

Катраненият сапун за проблеми на косата

Особено подходящ е при хора с предразположеност към себорея и пърхот. Активната съставка спира развитието на болестотворните гъбички - причинители на пърхот и след консултация с дерматолог спокойно може да ползвате продукти на основата на катран, като поддържаща или основна терапия.

Укрепва косъма, действа като отлична превенция и се бори с вече възникналия косопад, особено ако появата му е свързана със смяната на сезоните. 

Характеристики на продукта:

Този продукт е продукт за лична хигиена, без синтетични повърхностноактивни вещества, който съдържа чист органичен сапун от растителен произход като миещо вещество. Сапунът се произвежда по традиционен начин в отворен съд. След осапуняването се добавят етеричните масла. Преди опаковане сапуна се съхранява 4 седмици, за да се гарантира оптималното и дълготрайно качество.

Информация за околната среда

Всички растителни съставки са бързо и напълно биоразградими (OECD). Пълното разграждане до въглероден диоксид и вода (вторично разграждане) става в рамките на няколко часа.

Опаковка:

Картонена кутия.