Безсулфатен шампоан за третирана коса

Информация за продукта

Безсулфатен шампоан за третирана коса, който не предизвиква дразнене, изсушаване, лющене и поява на пърхот. Изглажда косъма и засилва еластичността му.

Оптималната стойност на рН го прави особено подходящ за тънка, изтощена и третирана коса, както и при чувствителен скалп.

След измиване, косата видимо е по-плътна и повече блясък и обем. Усещането на косата след употребата на този продукт още след първото третиране дава отлични резултати.

Активни съставки:

Колаген- играе много важна роля за поддържане естествения цвят, здравината и гъстотата на косата. Значително допринася за растежа на косата, нейното възстановяване при прекомерно боядисване и третиране с други химически продукти, честата употреба на сешоар, преса и др. Интересни факти за колагена може да намерите тук.

Масло от Макадамия- използването му в натурални шампоани помага за увеличаване на блясъка и здравето на косата и укрепва фоликулите в техните легла, намалявайки косопада. 

Арганово масло- дълбоко хидратиращо натурално масло, богато на естествени полифеноли, което насърчава здравината на косата. Използването на арганово масло за коса е популярна техника за подобряване на растежа, блясъка и структурата на косата и скалпа. Повече информация за ползите за косата на аргановото масло може да прочетете тук.

Начин на употреба: Нанесете върху мокра коса. Нежно масажирайте, докато се получи обилна пяна. Оставете да престои 1-2 минути и изплакнете с вода.

За най-добри резултати използвайте заедно с Възстановяващ балсам за коса с колаген.

Професионална серия за коса Alzeda Advanced съдържа:

  • Безсулфатен шампоан за третирана коса с колаген, масло от макадамия и арганово масло;
  • Възстановяващ балсам за коса с колаген и масло от ший;
  • Регенерираща маска за коса с колаген, Арган и Макадамия;
  • Колагеново мляко за коса с колаген, Арган, Макадамия и млечна киселина;
  • Полиращ серум за коса с  Арган, Макадамия, Ший, Гроздови семена, Масло от Маслини и Слънчогледови семена.

250мл